0040 722 391 481
office@dya-market.com
Adresa
Sambateni, str. Principala, nr. 281

Despre noi

Istoric
Infiintata inca din anul 1999, SC Dya Market SRL este o companie cu capital privat, care incepand cu anul 2008, are ca principala activitate: transportul rutier de autovehicule.

Am invatat ca este nevoie de instruirea continua si profesionista a angajatilor, precum si modernizarea flotei de camioane proprii, pentru ca o companie sa ofere servicii de calitate clientilor adaptandu-ne in permanenta la nevoile si cerintele in materie de transport rutier de autovehicule.

Cu o cifra de afaceri in continua crestere, am ales sa reinvestim in flota de camioane pentru transportul rutier de autovehicule, ajungand astfel la un numar de 18 autotransportoare + 17 autotransportoare de la un Franchise Partner, ansambluri dotate si pregatite pentru a indeplini cerintele clientilor nostri.

SC Dya Market SRL ofera servicii cu personal calificat in domeniul transportului rutier de autovehicule.

Echipa

Transporturi
lucian.comanici@dya-market.com
Financiar
contabilitate@dya-market.com
Administrativ
office@dya-market.com
Service
office@dya-market.com
Experienta
Datorita experientei acumulate, a serviciilor de inalta calitate si profesionalism oferite, precum si a personalului pregatit si instruit la standarde ridicate, suntem recomandati de clienti si parteneri atat din tara, cat si din strainatate, fiind apreciati pentru profesionalismul, flexibilitatea noastra, cat si capacitatea de a gasi solutiile optime pentru clientii nostri.

Colaborarile noastre cuprind companii de top, din Europa, in domeniul transportului rutier de autovehicule precum: dealer auto, fabrici si depozite.

Dya Market

SC Dya Market SRL
RO 11579820
J02/129/1999

Contact

Arad, Sambateni
Str. Principala, nr. 281A
0040 722 391 481
office@dya-market.com
© Copyright 2024, Dya Market